lördag 6 november 2010

Mörka kvällar

Ja, de är verkligen mörkt på kvällarna nu, helt kolsvart så tidigt....men det är denna tiden på året och det är bara att stå ut tills ljuset återkommer.
Samtidigt är det ganska mysigt att tända lite ljus och mysa inomhus.

Idag har det varit fortsatt köksrenovering som gällt. Imorgon ska vi kakla på väggen och förhoppningsvis blir köksön också klar. Därefter är det inte mycket kvar, underbart. Jag är ju så trött på röran nu och trött på att inte kunna komma hem på kvällarna efter jobb och bara ta det lugnt, utan att känna sig tvingad att börja jobba hemma.

Men det är ju såklart självvalt, och det blir ju jättefint sen :-)

Pappa tittade in lite spontant vid 16-tiden och han lät sig övertalas att stanna och äta pizza. Så skönt att få ha honom här och rå om honom lite. Vi pratade lite om mamma och hur han hade det där hemma. Han saknar ju sällskap, även om han är en ensamvarg. Vi föreslog en hund och det hade han nog kunnat tänka sig om man inte hade varit tvungen att gå ut i ur och skur med den....

Nu har pappa kört hem och vi sitter i soffan och ska väl snart börja se på något program eller nån film kanske när vi fått lilla sonen i säng.

Ha en bra lördagskväll!

2 kommentarer:

  1. Har försökt kommentera men tror att det misslyckats.

    SvaraRadera
  2. Hej Margareta
    Denna kommentaren kom fram i alla fall :-)

    SvaraRadera